Om oss 

OptimalaVal.se är en jämförelsetjänst för lån. Vi recenserar lån åt dig, oavsett var du befinner dig i livet. Vi har jämfört över 90 långivare och låneförmedlare så att du enkelt kan hitta lånet som passar dig. OptimalaVal.se hjälper dig jämföra olika typer av konsumentkrediter som exempelvis SMS lån, privatlån, snabblån och billån. OptimalaVal.se står för precis det det låter. Valoptimalitet. Tanken är att du ska kunna låna med lugn och ro, och vi gör det tunga lyftandet genom att jämföra villkor och ranka dem som enligt vår mening är bäst.

Latest update 1 November 2023

Långivare vi recenserat: 

OptimalaVal.se är en jämförelseguide för lån och krediter. Vi är en av Sveriges främsta jämförelsetjänster för dig som letar efter att låna pengar eller krediter. Vi som jobbar på OptimalaVal.se är experter inom konsumentkrediter. Vi skiljer oss från andra jämförelseportaler genom att vi noga granskar villkor och letar efter bra och rimliga räntor. Du kan läsa om våra redaktionella riktlinjer här.

Så använder du OptimalaVal.ses tjänst 

Välj vilken kategori av lån eller krediter du vill ha, till exempel snabblån eller privatlån. Jämför de olika långivarna vi har samlat på vår webbplats. Bedöm för- och nackdelar. Gå till våra partners hemsidor för att ansöka om lånet.

Vi som jobbar på OptimalaVal.se 

Vi är ett gäng datanördar som brinner för det digitala. Gänget består av

Alexander M. Sandvik
Jonathan Turja
Felix Forsell
Linus Pierre
Szilveszter Mag
Nicole M. Sandvik
Michaela M. Sandvik

Där var och en har spetskunskap inom sitt område.

Vi kommer jämföra allt ifrån hälsovårdsprodukter till försäkringar.

Kontakta OptimalaVal.se 

info@optimalaval.se 

Vår adress: 

OptimalaVal.se 

Hälsingegatan 49 113 31 Stockholm 

Uppdaterad: 26 oktober, 2023

Hör av dig om du behöver ytterligare ändringar eller har andra frågor!