Här är 13 SMS-lån som ger snabba pengar

Här listar vi 13 SMS-lån med direktutbetalning, perfekta för dig som behöver snabb finansiering. Du kan få pengarna på ditt konto inom 15-60 minuter och få svar direkt på skärmen. Lånebeloppen varierar från 1000 kr till 50 000 kr, och långivarna godkänner låneansökningar snabbt med hjälp av BankID. Utbetalning sker omedelbart via Trustly om du har samma bank som långivaren eller en av de stora svenska bankerna (SEB, Handelsbanken, Swedbank och Nordea). Att låna pengar snabbt med direktutbetalning kan vara praktiskt, men tänk på att överväga alternativ och vara medveten om eventuella risker.

Latest update 12 March 2024

Lån med direktutbetalning och andra förmåner:

 • 11 långivare som godkänner betalningsanmärkningar
 • 13 långivare som godkänner lån utan UC och erbjuder SMS-lån direkt
 • 7 lån som betalar ut direkt på kvällar och helger

Topplista: Lån med direktutbetalning utan UC i december 2023:

 1. Ferratum: SMS-lån med direkt utbetalning. Låna från 1 000 kr till 40 000 kr i form av kontokredit. Ränta från 43,50 %.
 2. Credifi: Lån med direkt utbetalning utan kreditupplysning via UC. Låna 2 000 kr till 50 000 kr i form av kontokredit. Ränta från 43,50 %.
 3. Klara Lån: SMS-lån dygnet runt utan UC. Låna 2 000 kr till 150 000 kr i form av snabblån & privatlån. Ränta från 6,48 %.
 4. Binly: SMS-lån dygnet runt utan UC. Låna 2 000 kr till 50 000 kr i form av kontokredit. Ränta från 43,50 %.
 5. ViaConto: Lån med direkt utbetalning utan UC. Låna 1 000 kr till 20 000 kr i form av snabblån. Ränta från 39,00 %.
 6. Northmill Bank: Lån med direktutbetalning. Låna 1 000 kr till 50 000 kr i form av kontokredit. Ränta från 7,90 %.
 7. Lumify: Mikrolån med direktutbetalning. Låna från 2 000 kr till 70 000 kr i form av snabblån. Ränta från 43,50 %.
 8. Loanstep: Lån med snabb utbetalning. Låna 10 000 kr till 25 000 kr i form av P2P-lån. Ränta från 22,00 %.
 9. Enklare: Lån med direktutbetalning. Låna 5 000 kr till 600 000 kr i form av privatlån & samlingslån. Ränta från 2,00 %.
 10. Saldo: Onlinelån med direkt utbetalning. Låna från 1 000 kr till 20 000 kr i form av kontokredit. Ränta från 19,00 %.

Vad innebär det att låna pengar snabbt med direktutbetalning?

Att låna pengar snabbt innebär att du på några minuter kan fylla i ansökan och få pengarna utbetalda direkt till ditt konto inom 15-60 minuter, även på kvällar och helger. För snabb utbetalning behöver du ha samma bank som långivaren eller använda Trustly. Kom ihåg att lån med direktutbetalning kan vara dyra, så överväg noggrant innan du tar ett lån.

Här kan du låna pengar snabbt med direktutbetalning:

 • Ferratum – Låna pengar snabbt upp till 40 000 kr. Ränta är 43,5%. Utbetalning inom 10 minuter.
 • Lumify – Ta ett snabbt SMS-lån med pengar direkt på kontot dygnet runt upp till 70 000 kr. Nya kunder kan låna räntefritt i 14 dagar.
 • Vivus – Snabb kontokredit upp till 50 000 kr. SMS-lån med direkt utbetalning utan UC med Creditsafe.
 • Northmill Bank – Ta ett snabbt lån upp till 50 000 kr. Godkänner betalningsanmärkningar.

Lumify betalar ut SMS-lån direkt på 15 minuter:

OptimalaVal besökte Lumify’s hemsida den 15 maj 2023 för att se hur lång tid det tar att få pengarna utbetalda. Enligt informationen på deras webbplats tar det 15 minuter om du har någon av de svenska storbankerna.

Vilka lån kan man ta med direkt utbetalning?

Det finns många olika lån med direktutbetalning från 1000 kr, de flesta är snabblån (även kallat SMS-lån, mikrolån och minilån), men det finns även privatlån som erbjuder snabb utbetalning. I OptimalaVals lista finns det 13 långivare som erbjuder direktutbetalningar för lån upp till 50 000 kr. Det innebär att pengarna kan finnas på kontot på bara några minuter om du väljer ett Trustly-lån.

Innehållsförteckning

Risker med SMS-lån med direktutbetalning:

Det finns risker med att låna pengar med direktutbetalning. Kom ihåg att aldrig låna mer än du kan betala tillbaka. Även om snabblån har sina fördelar, kan de bli dyra om du hamnar i skuld. Var försiktig och överväg noggrant innan du tar ett lån med direkt utbetalning.

Nackdelar med att låna snabbt:

 • Höga räntor när du vill få pengarna utbetalda direkt
 • Korta löptider kan leda till hög månadskostnad
 • Höga uppläggningsavgifter, aviavgifter och risk för inkasso
 • Konsekvenser om du inte kan betala tillbaka, inklusive högre ränta, negativ påverkan på din kreditvärdighet, inkasso och ekonomisk stress. Kontakta långivaren om du har svårt att betala tillbaka lånet.

Statistik om lån med direktutbetalning:

 • Minsta lånebelopp: 1 000 kr
 • Max lånebelopp: 600 000 kr
 • Lägsta inkomstkrav: 4 långivare utan inkomstkrav
 • Direktutbetalning: 7 långivare (53,85 %) erbjuder direktutbetalning
 • Utbetalning under helger/kvällar: 7 långivare (53,85 %) erbjuder direktutbetalning dygnet runt
 • Utan UC: 10 långivare (76,92 %) använder inte kreditupplysningar från UC
 • Utan BankID: 2 långivare (15,38 %) accepterar låntagare utan BankID
 • Betalningsanmärkningar: 11 långivare (84,62 %) accepterar betalningsanmärkningar
 • Låntagare under 20 år: 12 långivare (92,31 %) accepterar låntagare under 20 år
 • Genomsnittlig frånränta: 26,15 %
 • Genomsnittlig tillränta: 37,46 %
 • Genomsnittlig uppläggningsavgift: 361,57 kr
 • Genomsnittlig administrationsavgift: 40,21 kr

Hur mycket pengar kan jag låna snabbt?

Du kan låna från 1 000 kr till 50 000 kr snabbt.

Hur snabbt och enkelt kan jag få pengarna utbetalda?

Pengarna kan betalas ut inom 15-60 minuter. Välj en långivare med direktutbetalning dygnet runt. Ingen långivare betalar ut på 5 minuter.

 

Innehållsförteckning

Vad kostar det att låna pengar direkt till kontot?

Lån med direktutbetalning är ofta högkostnadskrediter och kan kosta mer än andra lån.

Typer av lån med direktutbetalning:

Det finns olika typer av lån med direktutbetalning, inklusive snabblån, SMS-lån, mikrolån och minilån. Välj det som passar dina behov bäst och se till att du kan betala tillbaka i tid.

SMS lån med direkt utbetalning 24/7

I en värld där snabb och enkel åtkomst till ekonomisk hjälp är av största vikt, har SMS lån (ibland kallade snabblån eller mikrolån) blivit en pålitlig räddning för många. Dessa lån erbjuder en smidig och okomplicerad ansökningsprocess med relativt låga grundkrav, vilket gör det möjligt att låna även med en låg kreditvärdighet. Vad som är ännu mer imponerande är att många långivare kan ge dig besked på din låneansökan på bara några minuter, och det finns ett överflöd av mikrolån med direkt utbetalning dygnet runt, inklusive på kvällar och nätter. Exempel på pålitliga långivare som erbjuder snabb utbetalning inkluderar Saldo och Northmill Bank.

Snabba utbetalningar från Northmill Bank

Om du väljer att låna från Northmill Bank och har ett konto hos Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken, kan du få dina pengar på kontot inom en timma. Northmill Bank använder sig av Trustly som betalningsmetod för att göra utbetalningar snabba och smidiga. Detta är enastående för de som är i akut behov av ekonomisk hjälp och vill ha sina medel så snabbt som möjligt. Jämfört med traditionella banklån, som ibland kan ta dagar eller till och med veckor att behandla, är detta verkligen en revolutionerande lösning.

Lån med direkt utbetalning dygnet runt

Att ansöka om ett snabblån direkt är synonymt med att begära ett SMS lån, vilket är ett effektivt sätt att få snabba lån. Det är viktigt att notera att snabblån i allmänhet betraktas som högkostnadskrediter med höga räntor, men fördelen är att de erbjuder blixtsnabba utbetalningar och enkelhet i ansökningsprocessen.

Bästa snabblån med direkt utbetalning 24/7

Bland de många alternativen för snabblån med direkt utbetalning dygnet runt finns ett som utmärker sig som det bästa enligt OptimalaVal. Viaconto erbjuder möjligheten att låna mellan 1 000 kr och 20 000 kr med en ränta på endast 39%. Denna långivare har snabbt blivit en favorit för de som söker omedelbar ekonomisk hjälp och behöver tillgång till sina pengar när som helst på dygnet.

Kontokrediter och SMS lån med direktutbetalning

Det är viktigt att förstå att både kontokrediter och SMS lån delar flera gemensamma egenskaper. En av de mest framträdande likheterna är den låga tröskeln för att erhålla dessa lån, vilket gör det möjligt för människor med låg inkomst eller till och med de utan kreditupplysning från UC (Upplysningscentralen) att få tillgång till dessa typer av lån. Denna öppenhet gör det enklare för en bredare befolkning att hantera sina ekonomiska behov.

Privatlån med direktutbetalning

Förutom SMS lån och kontokrediter finns det nu även möjlighet att få privatlån med direkt utbetalning, även om de inte är lika vanliga som snabblån. Privatlån erbjuder högre lånebelopp, som kan sträcka sig upp till 600 000 kr, med längre löptider upp till 20 år och fasta räntor. Denna stabilitet innebär att du kan planera din budget utan överraskningar. Även om större lån som dessa kan ha en något längre handläggningstid, kan de vara värda att överväga om du inte har bråttom.

Tips för att få lånet direkt utbetalt till ditt bankkonto

Om du vill ha ditt lån direkt utbetalt till ditt bankkonto finns det några strategier att överväga:

 • Använd Trustly eller Zimpler: Att använda tjänster som Trustly eller Zimpler kan snabba upp utbetalningsprocessen avsevärt, särskilt om du har ett konto hos storbankerna eller andra partners som Danske Bank, Länsförsäkringar och Sparbanken.
 • Säkerställ samma bank: Direkta utbetalningar förutsätter att du har samma bank som långivaren. Kolla vilka banker långivaren stöder på deras hemsida eller kontakta deras kundtjänst för information.
 • BankID eller e-legitimation: För att få ditt lån utbetalt direkt kan det vara avgörande att du har BankID eller e-legitimation för att snabbt verifiera din identitet.
 • Dubbelkolla informationen: Se till att du har fyllt i alla uppgifter korrekt i din ansökan för att undvika förseningar i behandlingen.
 • Ansök under öppettider: Att ansöka under långivarens öppettider, även om de erbjuder dygnet-runt-tjänst, kan ofta resultera i snabbare utbetalning, eftersom utbetalningspersonal är tillgänglig under dessa tider.

Att följa dessa råd kan öka dina chanser att få ditt lån direkt utbetalt till ditt bankkonto. Tänk dock på att även om direktutbetalning är möjlig i många fall, kan det finnas undantag och förseningar beroende på långivaren och din egen bank.

Innehållsförteckning

Vanliga Frågor

Kan jag få ett lån hos Santander trots betalningsanmärkning?

Nej, Santander Consumer Bank godkänner inte ansökningar med betalningsanmärkningar.

Hur snabbt får jag pengarna från Santander?

Det tar normalt 1-3 bankdagar att få utbetalningen om du signerar digitalt med Mobilt BankID.

Vilka dagar kan jag få lånet utbetalt på hos Santander?

Utbetalningar sker under bankdagar, inte under helger eller röda dagar.