Lån med direktutbetalning: 12+ SMS-lån som betalar ut direkt – Låna pengar snabbt

I denna jämförelse tar vi en titt på 12 olika SMS-lån (även kända som snabblån eller mikrolån) som erbjuder direkta utbetalningar, och därmed kan du få pengarna på kontot inom 15-60 minuter – beskedet får du omedelbart på skärmen. De belopp som är möjliga att låna varierar mellan 1000 kr och 50 000 kr. De långivare som står för dessa lån med direktutbetalning godkänner din ansökan i en hast med hjälp av BankID. Transaktionen genomförs direkt via Trustly om du har konto hos någon av de större bankerna (SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea) eller om du använder samma bank som långivaren. Lån med direktutbetalning är idealiska för situationer där du behöver pengar omgående och måste ta ett lån direkt. Kom ihåg att snabba lånebeslut kan medföra ekonomiska bekymmer. Optimala Val finns här för att assistera dig med att få pengarna snabbt.

Latest update 22 November 2023

Vad betyder det att snabbt låna pengar med direktutbetalning?

Enligt definitionen från Optimala Val  innebär det att snabbt låna pengar att du kan slutföra ansökan inom några minuter och ha pengarna insatta direkt på ditt konto inom 15-60 minuter, detta gäller även under kvällar och helger. För att kunna få lånet utbetalt med denna hastighet behöver du antingen ha samma bank som långivaren eller använda Trustly för transaktionen. Kom ihåg att lån med direktutbetalning kan vara kostsamma, så det kan vara värt att se över andra alternativ.

Här är några exempel på var du kan låna pengar snabbt med direktutbetalning:

 • Ferratum – Här kan du snabbt låna upp till 50 000 kr med en ränta på 42,5%, och du kan få pengarna utbetalda till ditt konto inom så lite som 10 minuter. 
 • Lumify – Ett snabbt SMS-lån som sätter in pengarna direkt på ditt konto 24/7, med möjlighet att låna upp till 70 000 kr. Nya kunder har möjlighet till 14 dagars räntefritt lån. 
 • Vivus – Erbjuder snabba kontokrediter upp till 50 000 kr med direktutbetalning, och använder Creditsafe istället för UC för sin kreditprövning. 
 • Northmill Bank – Här kan du snabbt låna upp till 50 000 kr, och de godkänner även ansökningar med betalningsanmärkningar.

Vilka typer av lån kan man få med direkt utbetalning? Det finns ett flertal olika typer av lån som erbjuder omedelbar utbetalning från så lite som 1000 kr. Majoriteten av dessa är snabblån, även känt som SMSlån, mikrolån och minilån, men det finns också privatlån som erbjuder snabba utbetalningar. I Låneros förteckning finns det 12 olika långivare som erbjuder direktutbetalningar för belopp upp till 50 000 kr, vilket gör att pengarna kan vara på ditt konto inom bara några minuter, förutsatt att du använder dig av Trustly.

Marknaden är idag fylld av många långivare, vilket gör det svårt för låntagare att jämföra utbetalningstider, priser, räntor och avgifter för att hitta det mest fördelaktiga lånet där du kan få pengarna direkt på ditt konto dygnet runt. Därför har vi tagit på oss uppgiften att göra den jämförelsen åt dig. Kom ihåg att det inte alltid är den snabbaste utbetalningen som är det bästa alternativet. Kostnader, långivarens trovärdighet och villkor är viktiga faktorer att ta i beaktande, även när du behöver pengar snabbt.

Innehållsförteckning

Risker med snabba SMS-lån

Det finns potentiella risker och nackdelar med att ta ett SMS-lån med direkt utbetalning. Det är viktigt att inte låna mer än vad du har råd att återbetala. Trots fördelarna med snabblån kan de bli en dyr affär om du hamnar i skuld, så fatta inga överilade beslut och låna inte mer än nödvändigt. Om du redan befinner dig i en skuldsituation kan du söka hjälp hos din kommunala skuldrådgivare.

SMS-lån klassas ofta som högkostnadskrediter med en effektiv ränta som är 30 procentenheter över referensräntan. Snabbheten i ansökningsprocessen och utbetalningen kan faktiskt vara en nackdel, eftersom de höga kostnaderna kan leda till betalningssvårigheter.

Nackdelar med att snabbt låna pengar

Ofta höga räntesatser vid omedelbara utbetalningar Korta återbetalningstider, vilket kan resultera i höga månadskostnader Höga uppläggningsavgifter, aviavgifter och en snabb övergång till inkasso Konsekvenser vid utebliven betalning av SMS-lån Extra avgifter och högre räntekostnader. Negativ påverkan på din kreditvärdighet. Inkassokrav och eventuellt rättsliga åtgärder. Ökad ekonomisk stress. Det är viktigt att kontakta långivaren om du får problem med återbetalningen.

Att ta ett lån impulsivt, speciellt ett SMS-lån med dess relativt höga räntor, kräver att du är säker på att du kan återbetala lånet i tid. Annars riskerar du extra avgifter för påminnelser, dröjsmålsränta och inkassokostnader. Misslyckas du med att betala kan skulden så småningom överföras till Kronofogden, vilket medför ytterligare kostnader och konsekvenser.

När skulden registreras hos Kronofogden kommer det att noteras som en betalningsanmärkning i din kreditupplysning, vilket har en starkt negativ effekt på din förmåga att hyra bostad, teckna telefonabonnemang och låna pengar i framtiden. I värsta fall kan Kronofogden besluta om löneutmätning eller utmätning av egendom för att betala av skulden. Så var noga med att aldrig låna mer än vad du har råd att återbetala.

Hur stora summor är det möjligt att låna snabbt?

Du har möjlighet att direkt ta ett SMSlån på summor från 1 000 kr till 50 000 kr. Ett alternativ för att låna 500 kr kan vara att ta ett lån på 1 000 kr och därefter återbetala 500 kr.

Hur kvickt och smidigt kan jag få pengarna insatta på mitt konto?

Det är möjligt att få pengarna insatta på ditt konto inom 15 till 60 minuter. Välj en kreditgivare som erbjuder direktutbetalning dygnet runt. Observera att det inte finns några kreditgivare som gör utbetalningar på så kort tid som 5 minuter.

Vilka kostnader tillkommer när jag lånar pengar direkt till mitt konto?

Lån med direktutbetalning tenderar att vara dyrare då de ofta klassificeras som snabblån och högkostnadskrediter.

Här är ett exempel på vad det kan innebära i kostnad att låna pengar direkt till ditt konto:

Ett lån på 10 000 kr med en nominell ränta på 39,6 %, 0 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i uttagsavgift och 0 kr i fakturaavgift, samt en effektiv ränta på 47,65 %, kostar totalt 12 272 kr. Detta exempel har vi tagit från Klara lån.

Olika typer av lån med direktutbetalning SMS lån med direktutbetalning dygnet runt

Med SMS lån (snabblån, mikrolån) är det snabbt och enkelt att skicka in en låneansökan. SMSlån har generellt sett låga grundkrav jämfört med andra lån, vilket innebär att du kan ta ett lån även om du har låg kreditvärdighet. Många långivare ger svar direkt, redan efter några minuter. Det finns ett brett utbud av mikrolån med direktutbetalning 24/7 och SMS lån med utbetalning på kvällen. Exempel på långivare med snabb utbetalning inkluderar Saldo och Northmill Bank.

Om du är kund hos Northmill Bank och använder Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken kan du få pengarna inom en timme. Saldo använder sig av Trustly, vilket kan innebära att du får pengarna inom några minuter. Det kan jämfört med traditionella banklån ta allt från en dag upp till flera veckor att få ett lån beviljat.

Med SMS lån (även kallat snabblån) är processen för att få pengarna utbetalda vanligtvis mycket snabb, särskilt om långivaren använder Trustly. Dessutom är långivaren ofta tillgänglig dygnet runt för att svara på frågor och funderingar.

Lån med omedelbar utbetalning under nattetid

Lån med direkt utbetalning 24/7

Omedelbart snabblån

Att ansöka om ett omedelbart snabblån är i princip detsamma som att ansöka om ett SMS lån – det är ett sätt att få snabba pengar. Snabblån och SMS lån är vanligtvis högkostnadskrediter med höga räntor och snabba utbetalningstider.

Snabblån med omedelbar utbetalning 24/7

Det bästa snabblånet med omedelbar utbetalning 24/7 enligt Lånero är Viaconto, där du kan låna mellan 1 000 kr och 20 000 kr med en ränta på 39%.

Snabb kontokredit Kontokrediter och SMS lån har flera likheter. Båda lånen kan ofta erhållas även med en lägre inkomst eller utan en kreditupplysning genom UC (Upplysningscentralen), vilket gör dem tillgängliga för fler människor.

En annan gemensam nämnare är att de flesta långivare erbjuder omedelbar utbetalning för båda låneformerna, vilket innebär att pengarna kan vara på låntagarens konto mycket snabbt efter att ansökan har godkänts.

På grund av dessa likheter kan både SMS lån och kontokrediter vara bra val för personer som snabbt behöver pengar och som kanske inte skulle bli godkända för ett traditionellt lån på grund av låg inkomst eller en kreditupplysning genom UC.

Innehållsförteckning

Privatlån med direkt utbetalning

Numera finns det även privatlån med direkt utbetalning, även om de inte är lika vanliga som snabblån. Större privatlån kan ha längre handläggningstider och utbetalningstider, allt från några dagar upp till ett par veckor beroende på vilken bank som används.

Privatlån, eller blancolån, är osäkrade lån upp till 600 000 kr med en löptid på upp till 20 år och en fast ränta, vilket innebär att du betalar samma summa varje månad och kan anpassa din budget utan obehagliga överraskningar.

Större lån som blancolån kan kräva lite längre handläggningstid innan ansökan blir beviljad. Om du behöver pengarna snabbt kan du överväga ett SMS lån eller ett onlinelån, där ansökningsprocessen bara tar några minuter.

Kom dock ihåg att ju enklare och snabbare ansökningsprocessen är, desto dyrare blir lånet. Blancolån från seriösa långivare kan ta lite längre tid och kräva mer arbete från dig som låntagare, men i gengäld får du en mycket bättre ränta än med ett snabbt SMS lån.

Tips för snabb utbetalning till ditt bankkonto

Använd Trustly eller Zimpler För att låna pengar snabbt och enkelt kan du använda Trustly eller Zimpler, vilket gör att pengarna kan överföras direkt till ditt bankkonto om du är kund hos någon av storbankerna, Danske Bank, Länsförsäkringar eller Sparbanken.

Lån med omedelbar utbetalning med en annan bank

Snabblån med Trustly Snabblån med Zimpler Använd BankID (e-legitimation)

För att få lånet utbetalt samma dag måste du ha ett BankID, Mobilt BankID eller annan form av e-legitimation. Detta är nödvändigt för att kunna signera digitala låneansökningar.

Se till att långivaren har samma bank som du Omedelbara utbetalningar innebär att långivaren överför pengarna direkt till ditt konto. Detta kräver att du har samma bank som långivaren. Du kan ta reda på vilka banker den långivare du har valt använder genom att besöka deras hemsida, eller kontakta deras kundtjänst om du inte kan hitta informationen själv. Om du har ett bankkonto hos SEB, Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller Danske Bank, har du i allmänhet en större chans att få lånet utbetalt direkt.

Om du inte har samma bank som långivaren behöver du kolla på överföringstiderna. Om lånet betalas ut efter överföringstiden på en vardag, betalas pengarna ut nästa dag istället.

Banker där du kan få omedelbar utbetalning

 • Lån med snabb utbetalning till Swedbank
 • Lån med snabb utbetalning till Handelsbanken
 • Lån med snabb utbetalning till SEB
 • Lån med snabb utbetalning till Nordea
 • Lån med snabb utbetalning till Länsförsäkringar

Bank Överföringstid

 • Swedbank Vardagar kl 13:00
 • Nordea Vardagar kl 13:30
 • Danske Bank Vardagar kl 13:30
 • SEB Vardagar kl 13:45
 • Länsförsäkringar Vardagar kl 13:35
 • Handelsbanken Vardagar kl 14:00
 • Låna pengar, få besked direkt –

Använd en långivare med automatisk handläggning

Ansök om lån från ett låneföretag som har automatisk handläggning. Om en fysisk handläggare krävs för att hantera din ansökan, kommer det att ta längre tid. Idag kan kreditupplysning och utbetalning av lån göras helt automatiserat.

Vem kan ta ett direktlån?

Vem som kan få ett direktlån varierar mellan olika långivare. Många godkänner studenter, personer med låg inkomst eller personer med betalningsanmärkningar. Det finns dock grundkrav för att få ett lån godkänt.

Krav för att få SMS-lån med omedelbar utbetalning

 • Du är minst 18 år gammal.
 • Du har en deklarerad inkomst.
 • Du har ett konto i en svensk bank.
 • Du har BankID eller Mobilt BankID.
 • Du är folkbokförd i Sverige.
 • Du har ett svenskt personnummer.
 • Inga skulder hos Kronofogden.

Topplista: Snabblån med direkt utbetalning Här är de bästa SMS-lånen med omedelbar utbetalning 2023:

 • Ferratum – SMS-lån med direkt utbetalning. Låna upp till 45 000 kronor hos Ferratum.
 • Credifi – Lån med direkt utbetalning utan kreditupplysning via UC. Låna mellan 2 000 och 50 000 kronor som kontokredit. Ränta från 42,50 %.
 • Lendo – Lån med direkt utbetalning. Låna mellan 10 000 och 600 000 kronor som privatlån eller samlingslån. Ränta från 2,00 %.
 • Snabblån med pengar direkt till bankkontot utan UC

Det är absolut möjligt att låna pengar direkt till bankkontot utan UC när du tar ett snabblån. Vid ansökan om lån är det enligt svensk lag obligatoriskt för långivare att göra en kreditupplysning på låntagaren.

Upplysningscentralen (UC) erbjuder genomgående kreditvärderingar och är det alternativ som storbankerna använder sig av. Det är dock möjligt att låna utan kreditvärdering från UC, eftersom det finns andra värderingsföretag som erbjuder liknande tjänster, som till exempel Bisnode och Creditsafe.

UC säljer sammanställda upplysningar om företag och privatpersoners ekonomiska förhållanden, och är företaget som många långivare vänder sig till för att göra en värdering.

Även om Upplysningscentralen är det största värderingsföretaget i Sverige, är det inte det enda. Faktum är att det idag har många konkurrenter. De kreditvärderingar som dessa företag tillhandahåller används av bland annat hyresvärdar, långivare, banker och företag som erbjuder sina kunder betalning mot faktura.

För att kunna låna utan att använda Upplysningscentralen (UC) och ändå få pengarna utbetalda samma dag, är det nödvändigt att välja en långivare som erbjuder direktutbetalningar och har automatiskt godkännande av låneansökningar. Det är också en fördel om du har samma bank som långivaren, eller om långivaren använder en betalningsförmedlare som till exempel Trustly.

Exempel på snabblån som inte använder sig av UC:

 • Lån med Bisnode
 • Lån med Creditsafe

Vad innebär en kreditupplysning?

En kreditupplysning består av information och bedömningar baserade på data från olika myndighetsregister, som exempelvis Skatteverket och Kronofogdemyndigheten. Med informationen från en UC-upplysning kan banken få veta detaljer om låntagaren såsom:

 • Ålder och adress enligt folkbokföringen
 • Om det finns obetalda skulder hos Kronofogdemyndigheten
 • Om det finns betalningsanmärkningar
 • Inkomstinformation
 • Anställningsstatus
 • Familjesituation, till exempel om personen är gift eller har barn

Det exakta innehållet i en kreditupplysning kan variera beroende på vilket upplysningsföretag som används och vad kunden (den som begär upplysningen) önskar få reda på. UC har tillgång till mest information och används därför oftast för större lån.

Att låna pengar snabbt med låg ränta:

Snabblån och låga räntor är sällan en kombination man stöter på. Om du behöver pengar akut, tenderar du att vända dig till långivare som erbjuder snabblån, vilka oftast har högre räntor. Därför bör snabblån endast övervägas för mindre summor och om du är säker på att du kan återbetala lånet i tid. Dessa lån kan bli dyra, och det är viktigt att hantera dem ansvarsfullt för att undvika ekonomiska problem.

Är det möjligt att låna pengar snabbt och räntefritt?

Ja, det finns faktiskt långivare som erbjuder räntefria lån under en kortare period. Ett exempel är Lumify, som just nu erbjuder lån räntefritt i 14 dagar. Det är dock viktigt att noggrant överväga andra alternativ innan du tar ett snabblån, speciellt om du inte har råd att betala räntan. Att ta lån som du inte kan återbetala kan leda till allvarliga ekonomiska konsekvenser.

Innehållsförteckning

Så går du tillväga för att låna pengar direkt:

 • Välj en passande långivare från en jämförelsesajt som Låneros. Ett exempel på en långivare är Ferratum, som erbjuder lån upp till 45 000 kr, utan UC-upplysning och med möjlighet till direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Räntan ligger på 39,6%.
 • Fyll i låneansökan med nödvändig information (som personuppgifter, inkomst och bankdetaljer) och signera med BankID eller Mobilt BankID.
 • Få omgående svar på din ansökan, oftast inom några minuter.
 • Pengarna kan bli utbetalade samma dag, ibland så snabbt som inom 15-60 minuter efter godkänd ansökan.

Att låna pengar snabbt trots att man har betalningsanmärkningar är möjligt, och snabblån är ofta det enda alternativet i sådana fall. Dessa lån finns tillgängliga som olika former av onlinelån och SMS-lån.

Det är avgörande att noga läsa igenom och förstå de finstilta villkoren i låneavtalet, eftersom denna typ av lån kan bli mycket kostsam om man inte är uppmärksam.

En betalningsanmärkning uppstår när en obetald skuld har registrerats hos Kronofogdemyndigheten. Även efter att skulden är betald kvarstår anmärkningen i registret i tre år, och under denna tid kommer låntagare att möta högre krav vid låneansökningar.

Det är dock inte omöjligt att få ett snabblån trots betalningsanmärkning, men räntan kan bli högre jämfört med om du inte hade haft någon anmärkning.

Lån som godtar betalningsanmärkningar kan vara relativt enkla att finna, men de erbjuder ofta mindre belopp, typiskt mellan 3 000 och 50 000 kr.

Lån med direktutbetalning dygnet runt (2023):

 • Ferratum: Erbjuder direktutbetalning dygnet runt, lån från 1 000 kr, ränta från 43,50%.
 • Credifi: Lån med direkt utbetalning, utan UC. Lån mellan 2 000 – 50 000 kr i form av kontokredit, ränta från 42,50%.
 • Lumify: SMS-lån med möjlighet för direktutbetalning, lån upp till 70 000 kr, ränta från 42,50%.
 • Klara Lån: Lån med direkt utbetalning, utan UC. Lån mellan 2 000 – 150 000 kr som snabblån och privatlån, ränta från 6,48%.

Andra alternativ för lån med direktutbetalning:

Det finns flera andra långivare på marknaden som erbjuder liknande tjänster, inklusive Snabbfinans, Flexlimit, Advisa, Sambla, Everydayplus, Kundfinans, MiniFinans, Mobillån, Säkerfinans, och Creditstar.

Vilka alternativ finns till lån med direktutbetalning?

 • Privatlån: Dessa brukar ha lägre räntor men kan ta längre tid att godkänna och betala ut. De har vanligtvis högre krav och använder UC för kreditkontroll.
 • Kreditkort: Ger direkt tillgång till pengar men kan ha en hög ränta.

Kan jag låna pengar med direktutbetalning utan inkomst?

Ja, det är möjligt att låna pengar med direkt utbetalning även om du inte har någon inkomst eller har en låg inkomst. Till exempel kräver Ferratum endast en minsta inkomst på 2 000 kr per månad. Vi har sammanställt information om SMS-lån som är tillgängliga även för de utan inkomst.

Hur amorterar jag på mitt lån? För att amortera på ditt lån bör du:

 • Betala tillbaka lånet inklusive ränta enligt den betalningsplan som långivaren tillhandahåller, oftast genom en eller flera avbetalningar.
 • Överväg att göra extra inbetalningar om du har råd, för att på så sätt betala av lånet snabbare och minska den totala räntekostnaden.
 • Kontakta din långivare om du har några frågor om din återbetalningsplan.

Olika summor du kan låna med direkt utbetalning:

 • Låna 1 000 kr snabbt med direkt utbetalning utan UC
 • Låna 2 000 kr snabbt med direkt utbetalning utan UC
 • Låna 3 000 kr snabbt med direkt utbetalning utan UC
 • Låna 5 000 kr snabbt med direkt utbetalning utan UC
 • Låna 10 000 kr snabbt med direkt utbetalning utan UC

Så utförde vi testet på Optimala Val

 Vi granskade ett flertal olika faktorer när vi jämförde diverse kreditgivare. Läs mer om våra redaktionella principer här. Här är några av de aspekter vi utvärderade:

 • Sammanlagda kostnader inklusive avgifter och ränta.
 • Tid för utbetalning och hur snabbt det går.
 • Andel beviljade lån.
 • Analys av tydligheten i lånevillkoren.
 • Kundens upplevelse.
 • Andra karaktäristiska drag så som exempelvis betalningsfria månader.

Statistik för lån med omedelbar utbetalning

Alla granskade kreditgivare erbjuder direktutbetalning, vilket kan vara en viktig faktor för många konsumenter i behov av snabb finansiering. Det är positivt att se att de flesta långivarna inte utför kreditupplysningar via UC, vilket kan underlätta för de med tidigare betalningsanmärkningar eller låg kreditvärdighet att erhålla ett lån. Det är dock viktigt att påpeka att dessa lån tenderar att vara ganska dyra, med en hög genomsnittlig start- och slutränta samt höga uppläggnings- och administrationsavgifter. Detta kan göra det utmanande för konsumenterna att återbetala lånet i tid.

Minsta lånebelopp1 000 kr
Max lånebelopp600 000 kr
Lägsta inkomst3 långivare utan inkomstkrav
Direktutbetalning6 långivare (50,00 %) erbjuder direktutbetalning
Utbetalning under helger/kvällar6 långivare (50,00 %) erbjuder direktutbetalning dygnet runt
Utan UC10 långivare (83,33 %) använder inte kreditupplysningar från UC
Utan BankID3 långivare (25,00 %) accepterar låntagare utan BankID
Betalningsanmärkningar10 långivare (83,33 %) accepterar betalningsanmärkningar
Låntagare under 2011 långivare (91,67 %) accepterar låntagare under 20 år
Genomsnittligt frånränta27,42 %
Genomsnittligt tillränta38,58 %
Genomsnittlig uppläggningsavgift361,57 kr
Genomsnittlig administrationsavgift39,88 kr
Innehållsförteckning

Vanliga frågor med svar

Är det möjligt att få direktutbetalning under helgen?

Ja, det är möjligt att få direktutbetalning av lånet under helgen. Det finns flera låneföretag som erbjuder utbetalning direkt, oavsett om det är en vardag eller helg. Du måste dock ha samma bank som långivaren. Exempel på långivare som betalar ut under helgen inkluderar Ferratum och Northmill Bank.

Är det möjligt att ta ett pantlån med direkt utbetalning?

Ja, om du besöker en fysisk pantbank kan du få en omedelbar utbetalning. För pantlån online kommer processen att ta längre tid, eftersom du behöver skicka in ditt föremål för värdering hos pantbanken innan du kan få utbetalt lånet.

Finns det lån som erbjuder utbetalning dygnet runt?

Ja, det finns lån som erbjuder utbetalning dygnet runt. Den vanligaste typen av sådana lån är snabblån, som använder betalningstjänster som Trustly eller Zimpler.

Hur snabbt kan jag få pengarna på mitt konto?

Hos vissa långivare kan du få pengarna på ditt konto så snabbt som inom 5–15 minuter.

Kan jag ta ett mikrolån snabbt?

Ja, de flesta mikrolån kan utbetalas snabbt, ofta inom 15 minuter.

Finns det någon bank som lånar ut till alla?

Nej, det finns ingen bank som lånar ut till alla. Om du har problem med att få ett lån, ta en titt på vår undersida om det ämnet.

Kan jag kontakta långivarens kundtjänst för att påskynda utbetalningen?

Ja, i vissa fall kan du kontakta låneföretagets kundtjänst för att påskynda utbetalningsprocessen. Om du är osäker på hur du kan uppnå en direkt utbetalning, kan du vända dig till kundtjänsten för att säkerställa att det är möjligt och för att få information om vilken bank som krävs för direkta utbetalningar.

Kostar det extra att låna pengar direkt?

Ja, det tenderar att vara dyrare att låna pengar direkt. Detta beror på att lån utan UC och med snabb utbetalning, såsom via Trustly, oftast är snabblån, vilka har högre räntor än privatlån.

Hur mycket kan jag låna snabbt?

Den maximala summan du kan låna snabbt genom snabblån är vanligtvis 50 000 kr.

Hur snabbt får jag svar på min låneansökan?

Du kan få ett omedelbart svar i din mobil om du verifierar med BankID, vilket innebär att det inte tar mer än några sekunder efter att du har tryckt på ”ansök”.

Kan jag låna pengar snabbt som 18-åring?

Ja, det är möjligt att låna pengar snabbt om du är 18 år gammal. Se dock till att du först har räknat på att du verkligen har råd att betala tillbaka lånet.