Vad är Zimpler utbetalning?

Zimpler: Den Svenska Betalnings- och Utbetalningsmetoden på Frammarsch

Zimpler är en svensk betalnings- och utbetalningsmetod som har vuxit i popularitet på nätet. Det ger dig möjligheten att snabbt få utbetalning av ditt lån, och det finns flera olika låntyper att välja mellan.

Latest update 12 March 2024

Snabblån Med Zimpler: En Kvantitativ Upplevelse

Zimpler är särskilt känd för sin förmåga att hantera snabba lån. Med denna utbetalningsmetod kan du få ditt lån utbetalt dygnet runt, inklusive kvällar och helger. I de flesta fall har du pengarna på ditt konto inom några minuter. Det är en av de främsta anledningarna till att Zimpler används allt oftare för mindre lånebelopp.

Exempel på Långivare som Erbjuder Utbetalning Med Zimpler:

  • Långivare 1 – Lumify
  • Lånebelopp: 2 000–70 000 kr
  • Nominell ränta: 39,5%
  • Långivare 2 – Credifi
  • Lånebelopp: 2 000–50 000 kr
  • Nominell ränta: 39,5%

Finns Det Zimpler-Lån Utan UC?

Zimpler-lån innebär att ingen kreditupplysning görs genom UC (Upplysningscentralen). Istället används andra kreditupplysningsföretag, såsom Bisnode och Creditsafe, som de mest populära alternativen till UC.

Alternativ Till UC:

  • Zimpler-lån med Bisnode
  • Zimpler-lån med Creditsafe

Vad Är Zimpler?

Med Zimpler kan du enkelt skicka och ta emot betalningar direkt från din mobil. Det är ett utmärkt alternativ till Swish eller Skrill och erbjuder säkra lånöverföringar.

Med Zimpler slipper du logga in på din internetbank hos Nordea, Swedbank, Svenska Handelsbanken, Skandinaviska Enskilda Banken eller någon annan vald bank. Zimpler har ingen mobilapplikation, men de hanterar dina överföringar smidigt. Därför väljer allt fler långivare att erbjuda denna betalningstjänst.

Innehållsförteckning

Hur Fungerar Lån Med Zimpler?

För att använda Zimpler för betalningar fyller du i ditt telefonnummer, och ett SMS skickas automatiskt till din telefon. Därefter kan du välja att betala med faktura eller kontokort och bekräfta betalningen med BankID eller annan form av e-legitimation.

Zimpler fungerar på ett liknande sätt som betalningsmetoden Trustly, som också är mycket vanlig för lånöverföringar.

Vilka Fördelar Har Zimpler?

Fördelarna med Zimpler är många. Du kan enkelt koppla ditt konto med hjälp av BankID och ditt mobilnummer. Det innebär att du kan få utbetalningar dygnet runt och ha pengarna på ditt konto inom några minuter.

Vanliga Frågor och Svar

Är Zimpler Säkert att Använda?

Ja, Zimpler anses vara mycket säkert att använda, med tanke på den nödvändiga verifieringen för att genomföra överföringar.

Behöver Man Ett Konto För att Använda Zimpler?

Ett Zimplerkonto skapas automatiskt vid din första överföring, och eftersom dina personuppgifter hämtas från din bank krävs ingen separat registrering.

Kan Man Ta Ett Zimpler-Lån Trots Betalningsanmärkningar?

Ja, det är möjligt att få ett Zimpler-lån även om du har betalningsanmärkningar. Många långivare som använder Zimpler godkänner ansökningar från personer med en eller flera betalningsanmärkningar. Här hittar du snabblån för personer med betalningsanmärkningar.

Tar Zimpler en Avgift för Sina Tjänster?

Ja, Zimpler tar ut en liten avgift för banköverföringar, vilket täcker kostnaderna för deras avancerade säkerhetssystem. Det finns ingen avgift för kreditbetalningar.

I Vilka Länder Kan Man Använda Zimpler?

Under 2022 erbjuder Zimpler sina tjänster i Sverige, Finland, Storbritannien och Tyskland, vilket innebär att det för närvarande är tillgängligt i dessa länder.